Broj 528

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 12. siječnja, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

U novom broju, između ostalog, možete pročitati:

Predsjednik bi se mogao naći na meti političkih obračuna: Može li Plenkovićev novi šef DORH-a ušutkati Milanovića transkriptima iz zaboravljene afere?

Apsolutni rekorder u broju i duljini stečajnih postupaka: Stečajni upravitelj jedini je profitirao u 20-godišnjem stečaju robne kuće Nama.Novi dokazi iz šibenske Hitne: Štiti li USKOK uhljebljivanje medicinskih sestara?

Djelatnica u Ministarstvu graditeljstva Branka Bačića nadležnima prijavila Most: ‘Obična sam službenica, a iz Mosta vrše pritiske na mene da im otkrijem tajne iz ministarstva’; ‘Ti ljudi ne biraju načine da dođu do informacija o aferama’

Novi SMS-ovi otkrivaju skrivene motive Mostovih pijuna: ‘Novu’ aferu Grmoja dobio od Lovrinčevića još prije šest mjeseci

Šalje naputke za mostovce i do detalja objašnjava što im je potrebno ‘da ne bubaju krive brojke’.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI