Broj 461

TEŠKA ENERGETSKA HIPOTEZA ZA PLENKOVIĆEVU VLADU! Tajna veza Martine Dalić i Vuka Hamovića: Srbin koji je pod nadzorom svjetskih službi i policija uz pomoć svoje prijateljice želi kupiti HEP!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 30. rujna, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Teška energetska hipoteka za Plenkovićevu Vladu! Tajna veza Martine Dalić i Vuka Hamovića: Srbin koji je pod nadzorom brojnih svjetskih službi i policija uz pomoć svoje prijateljice želi kupiti HEP!

Ministarstvo branitelja reagira istinom protiv glupe srpske patetičnosti: Hitne optužnice za 402 ubijene djece u Domovinskom ratu!

Šipek je ne voli, a zamjerila se Plenkoviću i brojnim HDZ-ovcima! Marušić će teško dobiti novi mandat šefice USKOK-a jer je Milanovićev igrač.Vrećice u centru izvor su problema: Panika od kaosa sa smećem po Zagrebu.

Zbog kaosa u VSOA-i u pitanju je i nacionalna sigurnost! Dva kandidata iz kuloara za novog šefa vojne službe: Milanovićev favorit je Damir Stručić, a desnica HDZ-a gura pukovnika Stanka Ćavara.

Ratni zločinac pušten je iz tamnice zbog karcinoma: Haški sud Šešelju dopušta da od njih radi budale! Potpuno zdrav promiče Veliku Srbiju, pa zašto ga ne vrate u haški zatvor?

Facebook Comments

Loading...
DIJELI