Broj 459

I PREMIJEROVI NAJBLIŽI SURADNICI PITAJU SE JE LI OVO POČETAK KRAJA? Pokušaj rušenja Vlade u režiji čovjeka kojega su podcijenili! Plenković će povući dva poteza za spas

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka, 16. rujna, a u njemu možete pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

I premijerovi najbliži suradnici pitaju se je li ovo početak kraja? Pokušaj rušenja Vlade u režiji čovjeka kojega su podcijenili! Plenković će povući dva poteza za spas: Riješit će sve afere vezane uz INA-u i na sebe preuzeti teret gospodarske krize.

Otkrivamo! Bivša suradnica tvrtke Eventus produkcije dokumentirano optužuje Vladislava Veselicu: Ovako je izvučeno izvučeno milijun kuna iz JANAF-a! Član Uprave omogućio je prijatelju pobjedu na natječaju za uređaje za dezinfekciju koje JANAF nikada nije koristio!

Zagrebačka politička kriza: Raskid suradnje neće ugroziti Tomaševića! Igrokaz s Gotovcem za pokušaj spasa SDP-a.Troje uglednih stručnjaka analizira novi paket mjera, nisu optimistični. Plenković uvodi socijalizam kao u Jugoslaviji: Mjere će izazvati nestašice i osiromašiti one najugroženije

Reforma policije zapela na testovima načelnika: MUP-om iz sjene upravlja ekipa iz specijalne policije: ‘Kakav Božinović, nema on nikakvu kontrolu’.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovog petka i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI