Broj 447

TAJNA NAGLOG ODLASKA BLISKE PREMIJEROVE SURADNICE: Bijeg Tene Mišetić u Bruxelles spas je od istraga protiv Rimac i Tolušića

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 24. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o bijegu Tene Mišetić u Bruxelles! Zašto je otišla Plenkovićeva najbliža suradnica? Odlazak je spas od istraga protiv Rimac i Tolušića!

Donosimo veliku analizu premijerove politike čvrste ruke: Plenković kao Tito? Prikazuju ga kao bezgrešnog vođu kojeg narod voli.

Tu je i velika priča o Radomiru Milašinoviću, bivšem udbašu koji je potpisao za oslobađanje Perkovića: Sva arhiva Savezne Udbe sačuvana je na mikrofilmovima. Srpska obavještajna služba ustupila bi je Hrvatskoj kada bi dobila takav zahtjev na državnoj razini.

Piše i Don Anđelko Kaćunko: Novi skandal u Crkvi ili se Seve obratila? Hoće li ona doista moći izvršiti ozbiljnu zadaću pomaganja svojemu kumčetu?Također, pišemo i o nastavku kibernetičkog rata! Lažne dojave o bombama stvarna su prijetnja za turističku sezonu: Vlada se priprema za mogućnost da usred ljeta krenu dojave o bombama na plažama i u turističkim resortima.

Čitajte i kako smo zbog krize skloni drastičnim potezima: Milanović je uzor radikalnim skupinama? Analitičar: ‘Njegovo ponašanje izrazito je opasno’…

Počeo s optužbama protiv Plenkovića: Vanđelić je već formirao Vladu u sjeni?

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI