Broj 445

SKRIVENA ISTINA: Zagrebačka banka od 2018. kažnjena najmanje pet puta za pranje novca! Služi li ZABA kao praonica novca za talijanske državljane?

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 10. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Pročitajte skrivenu istinu o Zagrebačkoj banci! Od 2018. kažnjena je najmanje pet puta za pranje novca! Služi li ZABA kao praonica novca za talijanske državljane?

Pišemo i o sukobu političkih titana! Nekadašnji slavonski gubernator kreće u politički rat, Glavaš priprema konačnu osvetu Vladimiru Šeksu. USKOK-u će dostaviti dokaze da je vlasnik Glasa Slavonije Šeksov nećak i još intrigantnih podataka.

Čitajte i o novom velikom planu predsjednika Milanovića: Okupit će grupu stranaka i kandidirati se za premijera? I to nije sve…

Također, tu je i tema o Plenkoviću koji je postao glavni igrač SAD-a na Balkanu. Amerikanci više ne stoje iza Anušića i Vanđelića.Donosimo i sve o trijumfu vjerskog megaspektakla Željke Markić.

Nikako nemojte preskočiti i ovo: Premijer je ušutkao etnobiznismena, novih 13 milijuna Srbima za mir u Vladi.

Tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirativne recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI