Broj 443

NOVA AKCIJA PANTOVČAKA: Milanović se sprema na ‘rat’ sa Srbijom! Zapriječit će Beogradu ulazak u Europsku uniju

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 27. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo sve o novoj akciji Pantovčaka: Milanović se sprema na ‘rat’ sa Srbijom! Zapriječit će Beogradu ulazak u Europsku uniju.

Pišemo i o borbi za prevlast u vladajućoj stranci: Spremni su novi ljudi vrha HDZ-a za smirivanje stranačke desnice! Tko je Plenkovićev doktor Ružić za početak kraja Butkovića?

Sve glasnije se govori o povratku Tomislava Karamarka. Desnica HDZ-a opet ga zove: Karamarko bi mogao biti prihvatljiv i Plenkoviću.

Otkrivamo sve tajne opstanka ministra obrane: Banožića štiti moćni otac Tene Mišetić!Pozadina sukoba navijača i policije: Torcida ustrajno optužuje – sve je zakuhao Mamićev policajac Krešimir Antolić! “Policija je pucala po navijačima, slučajnim prolaznicima, to se pokušava zataškati.”

O njemu se priča: Ante Čorušić za desnicu je heroj, a ljevičari ga optužuju da je pijanac koji puca iz pištolja. “Napadaju zato što je trećinu žena s kojim je razgovarao odgovorio od abortusa.”

Tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirativne recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI