Broj 439

Dr. HERMAN VUKUŠIĆ SE NE USTRUČAVA: Javno iznosi psihijatrijsku dijagnozu Zorana Milanovića! ‘Ne bi mu se moglo povjeriti da vozi tramvaj ili autobus’

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 29. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Dr. Herman Vukušić javno iznosi psihofizičko stanje predsjednika! Psihijatrijska dijagnoza Zorana Milanovića: Ne bi mu se moglo povjeriti da vozi tramvaj ili autobus, a kamoli da upravlja državom.

Što stoji iza obračuna Milanovića i Plenkovića? Pokojni očevi pod optužbama da su bili udbaši: Marija Plenkovića branio je Tomac, a Stipe Milanović imao je zaštitu Tripala i Mesića!

‘Od karikature do mainstream generala!’ General Budimir žestoko napada: “Rojs potvrđuje da je kao vozač bio suradnik Udbe”

S njima dvojicom bit će lako rušiti Vladu: Premijer je upozoren na Ivana Paladinu i Davora Filipovića! Novog ministra gospodarstva gura hercegovački kladioničarski lobi.Skandalozno kadroviranje: Hrvoje Hribar preuzima KIC u režiji Nine Obuljen Koržinek.

Tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirativne recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI