Broj 431

BIVŠI VOĐA BBB-a VODI HRVATE PROTIV PUTINOVIH TENKOVA! Denis Šeler za 7dnevno: ‘Ukrajini više ne treba primirje!’

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 4. ožujka, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik donosi priču Denisa Šelera, bivšeg vođe BBB-a koji vodi ratove protiv Putinovih tenkova. “Ukrajina više ne treba primirje, Rusi su pred porazom”, tvrdi.

Čitajte i što se “kuha” u DORH-u: i predsjedniku i premijeru dosta je šefa iz sjene, Mladena Bajića. Njegov tajni plan je da nakon Hrvoj-Šipek instalira Tomislava Kambera, ali je Plenković sada progledao.

Prijateljica Josipe Rimac otkrila je tajne pale političarke. Ostavili su je svi, operirala je rak i pred razvodom je!Što ako se ipak dogodi nemoguće? Pročitajte u velikoj analizi: Hrvatska se ne može zaštiti od nuklearnog rata.

Globalna pandemija je u drugome planu: Kako je “Zli Vladimir” ubio koronavirus.

Velika geopolitička analiza Zorana Metera: “Putin više neće stati do svoje smrti!”

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI