Broj 428

BIVŠI ŠEF SDP-a OSVOJIO JACKPOT! Nova životna ljubav: Davor Bernardić se zaručio s bogatom ljepoticom

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 11. veljače, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik donosi sve o bogatoj ljepotici s kojom se zaručio bivši šef SDP-a Davor Bernardić.

Doznajte i tko je HDZ-ovac isklesanog tijela, a koji brani Frku i HDZ.

Čitajte o vjernim suradnicama Ivana Anušića koje bi ga mogle doći glave.

Tjednik donosi i ostale teme:Od rekonstrukcije Vlade ipak neće biti ništa? Plenkovićev plan su izvanredni izbori za nekoliko mjeseci. Oporbe praktički nema, još je popularan pa će nakon pobjede formirati novu vladu.

Ministrica se osvećuje bračnom paru Despot. Nina briše Dragana zbog animoziteta prema Anji?

Prvi signali za distancu Washingtona od premijera: Milanović je poveo Kolindu u Ameriku jer je lobirala protiv Plenkovića.

 

Hrvatsku će skupo stajati politiziranje pandemije. propast turističke sezone zbog niske procijepljenosti.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI