Broj 426

DUBOKE PRIPREME ZA PREUZIMANJE HDZ-a: Novi američki igrač započeo je svoju kampanju, objavio je fotografije iz herojskih dana rata

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 28. siječnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U 7dnevno čitajte sve o dubokim pripremama za preuzimanje HDZ-a. Novi američki igrač započeo je svoju kampanju: Ivan Anušić objavio je svoje fotografije iz herojskih dana rata.

Panika u Vladi sve je jasnija! Stvara se kritična masa za rušenje Plenkovića. Napadi na Frku Petešića početak su detroniziranja velikog vođe.

Tjednik otkriva model po kojem nestaju stotine milijuna iz HBOR-a i HPB-a. Vladimir Trušček (HDZ) genij je financijskog poslovanja. Nakon 20 tisuća kuna donacije HDZ-u dobio je 120 milijuna kredita, a još nije vratio ništa.

Tjednik donosi i sljedeće teme:Pravosudni skandal u aferi Zagrepčanka. Njemački državljanin Ivan Radočević tek je ovih dana dobio presudu iz 2018.

Epidemiološko-politički plan za ismijavanje Mosta: Vlada razmatra ukidanje covid-potvrda prije Uskrsa?

Novi predsjednik Matice Hrvatske, Miro Gavran: Gotovo sve zemlje Europe imaju svoje zakone o jeziku! Dok se naši susjedi bave svojatanjem naše književne baštine, napad na ideju izrade zakona o hrvatskom jeziku izaziva nelagodu.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI