Broj 423

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 7. siječnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku doznajte kako Ivica Todorić otkriva mračne tajne Plenkovićeve Tene. Osveta bivšeg šefa Agrokora uoči arbitraže u Washingtonu: premijera udara tamo gdje ga najviše boli.

Tjednik donosi sve o glasinama o američkom igraču koje unose nemir među vladajuće – Vanđelić i Brkić ruše Plenkovića uz pomoć Jandrokovića.

Zdravko Mamić je dopunom iskaza USKOK-u uzdrmao podzemlje! Policija u tajnosti spriječila atentat na Nikicu Jelavića?

U tjedniku čitajte i ostale teme:Najveća žrtva svađe na vrhu? Milanović uništava nezaposlenog Miru Kovača.

Pozadina medijskog istupa udovice Vesne: priprema za bitku za ostavštinu s Bandićevim bratom.

Najveći sud već godinu dana nema predsjednika. Zagrebački županijski sud preuzet će sudac Vrhovnog suda Konjić?

Pad rejtinga za mini rekonstrukciju Vlade. Prvi u redu za trajni otpis su Beroš i Horvat.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI