Broj 416

NOVE NEVIĐENE BLAMAŽE DORH-a: Ivica Todorić ima dokaze za smjenu Zlate Hrvoj-Šipek!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 5. studenoga, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte sve o novim blamažama DORH-a. Ivica Todorić ima dokaze za smjenu Zlate Hrvoj-Šipek.

Kontradiktorne izjave tužiteljica upućuju na laži iz Gajeve. Laptoš je protiv šefice USKOK-a Vanje Marušić.

Čitajte sve o uhićenju muža bivše zamjenice županijskog državnog odvjetnika. Mete su šef Lutrije i Plenkovićev savjetnik.Tjednik analizira budućnost prosvjeda protiv covid potvrda te tvrdi kako ona ovisi o slozi desnice.

Utakmica na Poljudu novo je žarište pandemije. Stotine navijača iz Hercegovine kupile su potvrdu bez testiranja.

Čitajte sve o različitim pristupima pandemiji korone. Covid propusnice izazvale su crkveni raskol u Hrvata.

Banožić se povukao, a Plenković je već krenuo u izmjene zakona o obrani.

Državnik kakvog Hrvatska treba! Milanović je postao Tuđman 21. stoljeća. Na Poljudu je bio uz reprezentaciju, u Vatikanu ga prima papa, u Vukovaru je zvijezda Kolone sjećanja…

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI