Broj 415

7DNEVNO DONOSI: Zbog njega su formirali dvije kolone, a sada će im biti najdraži gost. Milanović je nova zvijezda kolone sjećanja!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevnou prodaji je od petka 11. studenoga, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku 7dnevno čitajte sve o gospodarskim metama srpskog kralja šećera. Miodrag Kostić kupio je Sberbank jer želi preuzeti Fortenovu.

Donosimo i priču kako je iz prijedloga zakona izbrisana zabrana privatnog rada liječnicima, Beroš se odrekao prave reforme zbog pritisaka tihih lobista.

Otkrivamo: Zbog njega su formirali dvije kolone, a sada će im biti najdraži gost. Milanović je nova zvijezda kolone sjećanja! U HDZ-u strahuju da će premijer u Vukovaru ostati u sjeni predsjednika i da će ga nezadovoljna masa izviždati.Tjednik donosi i dubinsku analizu triju načina rješavanja problema dvovlašća: Sabor može izmijeniti ustav i ukinuti sva prava predsjednika!

Pročitajte i intervju sa županom Vukovarsko-srijemske županije Damirom Dekanićem koji poručuje: Krećemo punom parom s nizom promjena u našoj županiji.

Posljednje svađe dokazale su koliko su važne oružane snage. Tjednik piše da je Milanovića kakvog sada poznajemo stvorio general Kotromanović.

U znak sjećanja na Vukovar, tjednik vam daruje i specijal “Grad heroj – trideset godina poslije”!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI