Broj 397

PRVORAZREDNI SKANDAL ZA NOGOMETNI SVIJET! HDZ kadrovira u HNS-u! Zašto Plenković smjenjuje Šukera?

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 9. srpnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Čitajte o tome zašto Plenković smjenjuje Šukera. Prvorazredni skandal za nogometni svijet je to što HDZ kadrovira u HNS-u, donosi tjednik 7dnevno. UEFA je u šoku: U HNS-u tjeraju svjetsku nogometnu veličinu i uglednog članaka njihova Izvršnog odbora da bi postavili političkog komesara iz Like, Marijana Kustića.


Tjednik otkriva kako je radio bivši ravnatelj bolnice na Srebrnjaku i donosi drugu stranu istine o omiljenom doktoru Nogalu – dokaze o makinacijama, sumnjivoj kupnji Citroena, putnim nalozima, zapošljavanju kćeri…

Pravna bitka Branimira Glavaša mogla bi razotkriti i srušiti jednog od najmoćnijih sudaca u državi. Glavaš: “Sudac Horvatović upleten je u slučaj Mamić!”Ivan Grbavac Cobra, osnivač i zapovjednik najjače formacije Vojne policije i inspektor Sigurnosno-obavještajnih poslova GIO-a MORH-a početkom Domovinskog rata, u tjedniku iznosi ispovijest o ljudima koji su osnivali državu i kontroverzije oko diplomatskog YU pasoša Gojka Šuška.

Nasilni župan Alojz Tomašević postaje šef Vinarije Kutjevo.

Tajči se vraća uz pomoć vjere! “Nije mi smetalo što me Zrinko Tutić zamijenio Severinom”, izjavila je Tajči.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI