Broj 393

MILANOVIĆ ŽELI SRUŠITI PLENKOVIĆA? Ovo je stvarni razlog brutalnih verbalnih napada!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 11. lipnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

U tjedniku čitajte o stvarnom razlogu brutalnih verbalnih napada. Milanović želi srušiti Plenkovića? Planira izazvati prijevremene izbore da na vlast u državi dovede Možemo?

Tomislav Dragun: “Osnovali smo stožer za nadgledanje Tomaševića!”


Otkrivamo neugodnu istinu o stvaranju Hrvatske! Gojko Šušak je bio suradnik UDBA-e s jugoslavenskom diplomatskom putovnicom!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI