Broj 389

Nitko se ne usudi reći uzrok problema s Dijanom Zadravec! Ne usudimo se ni mi, ali slike govore više od riječi!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 14. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik 7dnevno donosi: Nitko se ne usudi reći uzrok problema s Dijanom Zadravec. Ne usudimo se ni mi, ali slike govore više od riječi!

Kako do milijuna? Vlada traži kupce za javne tvrtke! Ne prodaje se samo Podravka. Na bubanj idu i Croatia Airlines, ACI d.d., Luka Rijeka, Končar, kutinska Petrokemija…


HDZ milijunima kupuje izbore. Plenkovićev plan funkcionira: s nekoliko jednostavnih manevara nadigrao je konkurenciju!

7dnevno otkriva zašto je Zvonimir Frka-Petešić stalno na telefonu s Gordanom Laucem.Predsjednik Zoran Milanović poslao je zahtjev DORH-u za nove izvide u vezi generala Zagorca. Tjednik piše da je 48 tvrtki za pranje novca Vladimira Zagorca izvuklo 100 milijuna eura.

Tihomir Dujmović piše: Milanović je ubojit kao tri Milijana Brkića.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI