Broj 385

AFERA JANAF BI MOGLA BITI PROBLEMATIČNA I ZA MILANOVIĆA? Vrdoljak je na meti USKOK-a, doznajte tajnu drugog uhićenja Kovačevića!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 16. travnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Tjednik otkriva tajnu drugog uhićenja Dragana Kovačevića: uznemireni su političari s kojima je blizak, a jedan pogotovo! Vrdoljak je na meti USKOK-a. U HDZ-u otkrivaju kako bi afera Janaf mogla biti problematična i za predsjednika Milanovića.

Plenkovićev nasljednik traži se između tri HDZ-ova suverenista. Za preuzimanje stranke spremni su Anušić, Butković i Ressler.

Bandićeva učenica Jelena Pavičić-Vukičević već je dogovorila koaliciju s Plenkovićem.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI