Broj 339

TJEDNIK 7DNEVNO DONOSI: Procurilo interno istraživanje iz HDZ-a o rezultatima izbora, jasno je zašto su u panici!

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7Dnevno, u prodaji je od petka 29. svibnja, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo prvo interno istraživanje iz HDZ-a o rezultatima izbora iz kojeg je jasno zašto su u panici. Plenkoviću prijeti poraz: osvaja 49 mjesta u Saboru, Bernardić 59, a Škoro 20.


Domovinskom pokretu jasno su rekli kako ne zaziru od bilo kakve koalicije ako će ona omogućiti boljitak. Tako se sve ozbiljnije priprema koalicija SDP-a i Miroslava Škore.

U Mostu se događa ‘velika perestrojka’, a Škorini stupovi ostaju Hasanbegović, Ruža, generali i Suverenisti.Otkrivamo sustavno zataškavane profesionalne grijehe iz prošlosti bivšega glavnog državnog odvjetnika. Država troši milijune na nevine ljude koje je Bajić optužio i zatvorio.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI