Broj 328

Novi broj najčitanijeg političkog tjednika, 7dnevno, u prodaji je od petka 13. ožujka, a u njemu ćete ponovno moći pročitati intrigantne i zanimljive priče te političke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo priču s dr. Srećkom Sladoljevim, proizvođačem i dizajnerom cjepiva, koji tvrdi kako je lijek za koronavirus interferon koji je Imunološki zavod prestao proizvoditi 2004. godine.

Naši reporteri donose priču i o novoj spletki Vladimira Šeksa u vrhu HDZ-a. Naime, izgleda kako je od lokalnog moćnika i župana Osječko-baranjske županije HDZ-ovac Ivan Anušić preko noći stasao u političara nacionalnog kova. Odgovaramo na pitanje je li Plenković tog voditelja Kolindine kampanje kandidirao za potpredsjednika HDZ-a da mu se oduži za njezin poraz.

Otkrivamo i činjenicu kako nam lažu o koronavirusu. Testiranja se rade jedino u Klinici „Dr. Fran Mihaljević“ u Zagrebu i dosad ih je obavljeno veoma malo. Nema testiranja u ostatku Hrvatske. Virolozi i stručnjaci procjenjuju da oboljelih ima desetak puta više nego što to pokazuju službeni podaci.

Pročitajte i priču o tome kako Hitler nije znao tko su Mengele i Eichmann, a doznajte i čime je Vili Beroš oduševio našeg ekonomskog analitičara, Gustea Santinija.Škorin Demokratski pokret već je treća politička opcija u zemlji, bez koje neće biti moguće sastaviti Vladu. U samo nekoliko dana stranka je primila 11 tisuća zahtjeva za članstvo.

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i naša tjedna kuharica u kojoj ćete pronaći inspirirajuće recepte za ručak koji će oduševiti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI