Broj 323

Najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno, u svom novom broju koji se na kioscima nalazi od petka 07. veljače, donosi nove i uzbudljive teme te političke intrige!

U novom broju otkrivamo četiri zanimljive priče o unutarstranačkim izborima u HDZ-u, koje rasvjetljavaju pozadinu zakulisnih igara koje se vode u vladajućoj stranci! Naši reporteri otkrivaju kako je moguće da Milijan Brkić u tišini podržava Miru Kovača, Plenkovićevog protukandidata za šefa stranke. Doznajemo da se u zagrebačkom ogranku stranke prepričava kako Brkić za Kovačevu kampanju prikuplja financijska sredstva obilazeći poduzetnike. No, tu tezu treba uzeti s rezervom, pošto se Brkić i dalje službeno nije opredijelio za alternativni blok!

Iako ujedninjeni u borbi protiv Plenkovića, novi broj otkriva zašto se Miro Kovač mora paziti Davora Ive Stiera. Naime, Plenković i Stier  godinama su bili više od političkih partnera, njih su dvoje bili prijatelji, pa je HDZ-ovcima teško povjerovati da su briselski dečki taj odnos zauvijek zahladili zbog političkih spletki.


Iako se posljednjih dana sve više šuška kako će u utrku za predsjednika HDZ-a ući i Tomislav Karamarko, bivši šef još uvijek se dvoumi hoće li ili neće postati službeni kandidat. Naki reporteri otkrivaju pozadinu njegove neodlučnosti, a koja najviše pogoduje aktualnom šefu, Andreju Plenkoviću!

Plenković izgleda ipak pomalo strepi od svojih protivnika, a tome u prilog ide činjenica kako je u posljednje vrijeme napravio nagli zaokret desno, i to preko dva generala koji mu daju bezrezervnu podršku na andolazećim unutarstranačkim izborima. Tomo Medved i Damir Krstičević njegovi su ključni igrači za pridobivanje glasova desnijih birača! Preko njih će Plenković pokušati uzeti dio glasova trojca Kovač-Stier-Penava, koji predstavljaju desniju opciju HDZ-a!7dnevno ekskluzivno donosi pozadinu velikih prosvjeda protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića! Otkrivamo kako je prosvjed protiv Bandića postao platforma Zrinke Paladino za gradonačelnicu. Njegova bivša suradnica i prva iz njegovog tima, svojedobno je otkrila malverzacije u gradskoj upravi i pogodovanje gradskom lobiju!

šef HSS-a, Krešo Beljak, mogao bi se naći u velikim problemima. Kritike na njegov račun sve su glasnije, a sve bi moglo eskalirati ove nedjelje, kada će se u Samoboru održati veliki prosvjed protiv njega! Naši reporteri otkrivaju tko su dva doktora koji kreću u rušenje Kreše Beljaka!

Ne propustite i ostale zanimljive teme iz podučja vanjske politike, kulture, zdravlja, a tu je i naša tjedna kuharica u kojoj vam dnosimo najbolje tjedne recepte!

Svoj primjerak potražite na svim kioscima već ovaj petak i saznajte sve ono o čemu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI