Broj 308

Najnoviji broj najprodavanijeg političkog tjednika u Hrvatskoj, 7Dnevno, od sutra je na svim kioscima u Hrvatskoj. S naslovnice vrišti: JAKOV U KAMPANJI! Novinari 7Dnevno, naime, primijetili su kako se Jakov Kitarović u posljednjih nekoliko tjedana sve više pojavljuje uz svoju suprugu. Tako ju je pratio na nogometnu utakmicu na Poljudu, gdje su mu navijači oduševljeno skandirali ‘Jakove, izdrži’, s njom je bio na koncertu Prljavog Kazališta, zajedno su otputovali u London… I svaki od tih događaja detaljno su popratili mediji. Početak je to aktivnijeg uključenja Jakova Kitarovića u izbornu kampanju Kolinde Grabar-Kitarović. Kako doznajemo iz njezinog izbornog stožera, odluku uključivanja supruga u kampanju donijela je isključivo predsjednica.

7Dnevno je i razotkrio jednu veliku obmanu koja je prezentirana hrvatskoj javnosti ovoga tjedna. Naime, premijer Andrej Plenković pohvalio se velikim uspjehom ulaska Hrvatske u Schengen zonu. Na žalost, čini se da baš nije tako. Iako je Hrvatska dobila odobrenje da u Schengen mora ući, taj se proces može još otegnuti. A u ovom slučaju čini se da će se otegnuti dosta dugo, jer EU planira pričekati sa širenjem Schengen zone sve dok sve zemlje bivše Jugoslavije ne uđu u Europsku Uniju. A to će zasigurno potrajati.

Novi broj najprodavanijeg političkog tjednika isto tako jedini u Hrvatskoj objavljuje fotografije koje je u Japanu snimio potpredsjednik Sabora Željko Reiner koji je prisustvovao krunidbi cara Naruhita i za naše je čitatelje objasnio kako se proveo, što je pričao sa svjetskim vođama te što ga je najviše iznenadilo u Tokiju. Naši su novinari analizirali i Amazonsku sinodu koja se upravo odvija u Vatikanu, gdje se Papa Franjo susreo s više od 200 biskupa, svećenika i časnih sestri iz zemalja koje spadaju u amazonsku regiju i s njima promišlja budućnost crkve. Među kontroverznim prijedlozima, pojavila se i ideja ukidanja celibata, zaređivanja žena i okretanja crkve više prema klimatskim problemima.

Pričali smo i s mladom glumicom, liječnicom i pjevačicom sasvim novog glazbenog žanra, trap-cajki, Madom Perišić koja nam je pojasnila ne samo zašto se voli skidati na kazališnoj sceni, već i kako uspješno spaja narodnjake i Beethovena. 7Dnevno je isto tako prvi tjednik u Hrvatskoj koji objavljuje prvi politički tekst o Severini te situaciji u kojoj se pronašla ovog tjedna nakon što je u medije pustila još jednu ružnu priču iz svog privatnog života.

Ovo je samo mali dio sadržaja koji se nalazi u novom broju tjednika 7Dnevno, ali ako želite ugrabiti svoj primjerak, požurite. S obzirom na to da je 7Dnevno najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, ne možemo garantirati da se ne će rasprodati prije nego stignete do kioska.Ako ne stignete do kioska petkom i želite osigurati svoj primjerak koji će vam stići na kućnu adresu, to možete učiniti tako da se pretplatite na najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj, 7Dnevno.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI