Broj 302

Novi broj najprodavanijeg tjednika u Hrvatskoj ponovo je na kioscima od petka 13.rujna. Na 64 stranice, 7 Dnevno i ovog puta donosi ekskluzivne priče iz hrvatskog političkog i javnog života, koje ne smijete propustiti! 

U novom broju otkrivamo zašto se Miroslav Škoro povukao nakon svoje izjave kako SDSS treba ukinuti te ekskluzivno donosimo argumente koji potvrđuju da je zakonski utemeljeno ukidanje SDSS-a! Hrvatski premijer, Andrej Plenković., tvrdi da ‘manjine moraju biti pri većini’ – što je, zapravo, jedan odvratni politički iskaz, budući da on očito ne misli na imaginarne 22 manjine iz Preambule hrvatskoga Ustava, nego samo na onu povlaštenu jednu, tj. srpsku

Prvi javno otkrivamo i donosimo popis svih četničkih provokacija i napada Srba na Hrvate, koje se do sada nitko nije usudio napisati! Pobrojali smo sve one najgore o kojima se šuti već godinama, a neke od njih datiraju još iz davne 2013.!

7dnevno doznaje tko je zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića spojio sa šeicima, preko čijih ulaganja želi izgraditi zagrebački Manhattan! S obzirom da je Grad Zagreb dugo odbijao dopustiti uvid u Memorandum, pod izlikom kako se radi o povjerljivim podacima, u javnosti, a pogotovo među oporbenjacima, pojavila se sumnja da je bogata tvrtka iz Emirata koja želi graditi ‘zagrebački Manhattan’, zapravo, samo fasada iza koje se kriju neki hrvatski kontroverzni tajkuni.

Novi broj donosi ekskluzivan intervju s unukom pokojnog predsjednika Franje Tuđmana: Upoznajte mladog Franju Tuđmana! Otac domovine bio bi ponosan na svog unuka, budućeg arhitekta! Dobio je ime po djedovima – Antonu i Franji, te prezime po ocu Stjepanu – Tuđman. Njegova majka, Antonija Vlatković, ušla je svojedobno u strastvenu ljubavnu vezu s već oženjenim Stjepanom, koji je obećao da će se brinuti o svom sinu. Ali, su roditelji završili u sudskim parnicima i zbog priznavanja očinstva i zbog alimentacija. Danas je Anton Franjo student treće godine koji je samo jednom razgovarao sa svojim ocem, dok obitelj Tuđman ne poznaje…Ekskluzivno doznajemo! Samo nekoliko mjeseci nakon što je Srbija od Rusije dobila donaciju tenkova i transportera, 7Dnevno prvi otkriva kako će HV od američkih partnera dobiti još neutvrđeni broj legendarnih M2 Bradley tenkova opremljenih raketnim sustavima koji će zamijeniti 70 dotrajalih i istrošenih M84 tenkova kojima sada raspolažemo!

Uz spektakularne priče, donosimo vam i kuharicu, savjete za zdravlje, zanimljive priče iz kulture, ali i teme od kojić će vam se slediti krv u žilama! Ugrabite svoj primjerak tjednika 7Dnevno i pročitajte svu istinu i sve važno što morate znati ovaj tjedan. 7Dnevno je najprodavaniji politički tjednik u Hrvatskoj. Zato požurite, prije nego što se rasproda.

PRETPLATITE SE I UŠTEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA [email protected] ILI ISPUNITE FORMULAR.

 

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI