ZNANOST POTVRĐUJE UNIŠTENJE Mjesto Sodome i Gomore i danas je prekriveno sumporom

0
437

Geolozi tvrde da su gradovi spaljeni pod temperaturom oko pet tisuća celzijusa!

Sodoma i Gomora dva su drevna Biblijska grada, koja je Bog sravnao sa zemljom zbog apsolutne bezbožnosti, grijeha, perverzija, nasilja i poročnog života. Iz ova dva grada spašen je samo Lot, koji je jedini bio pravednik, kao i njegove kćeri. Ova Biblijska priča upozorenje je na apsolutnu propast društva koje se dogodi kada se čovjek ili cijelo društvo odrekne Boga.

Iako se mnogi trude opovrgnuti Bibliju, svako malo znanstvenici, arheolozi, geolozi pronađu nešto što potvrđuje biblijske napise. Tako znanstvena istraživanja potvrđuju i biblijsku priču o Sodomi i Gomori. Ovi gradovi nalazili su se pored Mrtvog mora, između Izraela i Jordana. No, čak i danas, 4 tisuće godina nakon toga, mjesto na kojem su bila ova dva grada izgleda spaljeno, a upravo na tom mjestu pronađene su i sumporne kuglice, što nikako nije slučajnost.

Loading...

Znanstvenici su dokazali da je sav kamen pronađen na mjestu Sodome i Gomore spaljen, a pretpostavlja se da je riječ o gradovima koji su zaista izgorjeli pod nevjerojatnim temperaturama. Znanstvenicu su složni da je ovo mjesto jedinstveno na svijetu po svojoj geološkoj teksturi, koja odudara od svega ostalog u tom području. Tvrde da su sumporne kuglice, padajući u pravoj oluji stvorile temperaturu od pet tisuća Celzijusa, a sumpor i danas prekriva cijelo mjesto. Također, geolozi tvrde da je na ostacima zidina Sodome i Gomore jasno vidljivo da se kamen topio i uvijao pod visokim temperaturama, što nije pronađeno nigdje na svijetu, osim na mjestu Sodome i Gomore.