Vatikanski kardinal u novoj knjizi predviđa kolaps Europe

0
330

Uspostavlja se novi oblik ropstva na zapadu

Vatikanski kardinal Robert Sarah svojom novom knjigom, Zamalo će večer i dan je na izmaku, izaziva buru i kontroverze u zapadnom svijetu jer razobličuje duhovnu sferu i otpad unutar Crkve i svijeta.

U intervjuima koji su uslijedili, između ostalog kardinal je upozorio: Zapad će nestati i to kao posljedica masovne migracije. Islam će upasti u svijet, dodaje i u potpunosti promijeniti kulturu, antropologiju i moralnu viziju Zapada. Srah predviđa kolaps čitavog kontinenta.

Loading...

‘Ako zapad bude ustrajao na tom fatalnom načinu, postoji velika opasnost da zbog nedostatka djece zapad nestane pod provalom stranaca baš kao i kad su u Rim provalili barbari, rekao je Sarah dodajući. Moja je zemlja dominantno muslimanska, znam što je stvarnost onoga što vam govorim.

No, ipak, Sarah govori i o tužnoj sudbini koja čeka migrante rekavši da oni nisu svjesni da dolaze u Europu biti robovi.

‘Masovne migracije su „novi oblik ropstva”, jer migranti će završiti „bez posla i svakog dostojanstva”.’

Objasnio je i zašto upozorivši na Novi svjetski poredak rekavši: ‘Europska Unija želi globalizirati svijet, nazivaju to oslobođenjem naroda, no to je čista ludost. Komisija u Briselu razmišlja samo o izgradnji slobodnog tržišta u službi velikih financijskih sila. Oni više ne štite ljude, nego banke’ – dodao je.