Little Richard odrekao se homoseksualnosti: ‘ŽELIM BITI SVET KAO ISUS’

0
630

Shvatio je da ne može služiti dvojici gospodara

Kad netko od slavnih objavi da je gay to je onda vijest dana diljem svijeta i u svim medijima. A kad netko od poznatih posvjedoči čudo Isusa Krista i oslobođenje od homoseksualnosti onda je to vijest koja se mora sakriti od javnosti.  Tako je sakriveno i svjedočanstvo kultnog glazbenika Little Richarda koji se odrekao svoje prošlosti, rock and roll životnog stila kao i bluda, pokajao se i okrenuo Isusu Kristu vapeći spasenje.

U prethodnom životu Little Richard govorio je za sebe da je omnisexualan, a što uključuje orgije i perverzije s oba spola i s muškarcima i sa ženama.

Loading...

Međutim, u opsežnom razgovoru za  Three Angels Broadcasting Network , Little Richard je objasnio kako se živeći tako s neprirodnim sklonostima (misleći na blud i homoseksualnost) ne može otići u raj.

On se naime poradi spasenja u Isusu Kristu odrekao dijela tog života ispunjenog nemoralnošću vjerujući, kako kaže, da je u pitanju ‘neprirodna privlačnost’.

Kada sam prvi put upao  u show-biznis, željeli su da izgledam kao bilo tko drugi, osim sebe samoga’, prisjetio se i dodao kako je u tom poslu važno jesi li gay ili ne.

Danas svjedoči sljedeće: ‘Bog je stvorio muškarce kao muškarce i žene kao žene. Jednostavno je. Samo treba živjeti onako kako Bog želi da živite jer vas samo On može spasiti’. Priznao je da je pao pod iskušenjima glazbene industrije te se predao tom nemoralnom načinu života koji mu je donio mnogo tuge i promašen život. ‘Velik broj ljudi radi svašta i na tom putu ne misle na Boga. Oni ne žele biti dio Njega’, rekao je Little Richard pritom prvenstveno misleći na svoj prijašnji život.

Dodaje da je razgovarao s majkom Michaela Jacksona, Katharine, koja mu je rekla da vjeruje u uskrsnuće. Rekao sam joj da i ja vjerujem u uskrsnuće ali da također vjerujem da mi danas u ovom trenutku moramo živjeti u Isusu. On je pravi Spasitelj i Princ života.

Posvjedočio je da je u prvim svojim razgovorima s Bogom shvatio da je nemoguće služiti dvojici Gospodara, nakon čega je Little Richard odlučio otići u mirovinu i napustiti baš sve čemu je prije služio. Svjedoči kako je odmah nakon te odluke došlo do iskušenja te da mu je jedan producent ponudio milijune dolara za emisiju koja bi nosila njegovo ime.

Ne želim biti slavan radeći te stvari. Ne želim gorjeti u plamenu’ odgovorio je producentu i dodao: ‘Želim činiti ono što Bog traži od mene da činim’. Iako priznaje da je ponuda bila primamljiva, on ju je odbio naglasivši: ‘Želim biti svet kao Isus’, prenio je njegove riječi CBN.com

Objasnio je i spoznaje koje su ga potakle na promjenu života te rekao: ‘Bez obzira tko si i kakav si, On te voli. On sve voli i sve može spasiti. Sve što treba učiniti je izgovoriti srcem: ‘Bože, primi me takvog kakav jesam – grešan. Ja sam isto grešan. Jedini svet i čist jest Isus Krist i On želi da budemo baš poput njega. Mi moramo biti Kristoliki da bi došli u raj’, zaključuje Little Richard koji će ostatak života provesti čineći Božju volju u svetosti.