BIVŠI MODRIĆEV SUIGRAČ ŠOKIRAO NOGOMETNI SVIJET! Legendarni igrač otišao u svećenike, a evo i zašto

0
439

Nekadašnji suigrač Luke Modrića, Nike Kranjčara, Vedrana Ćorluke i Stipe Pletikose u vrijeme kada su igrali u Tottenhamu, Brazilac Heurelho Gomes, odlučio je nakon uspješne nogometne karijere napraviti potpuni zaokret.

Većina njegovih suigrača odlučila bi se za trenerski, menadžerski, skautski ili neki drugi nogometu srodni posao, ali Gomes je otišao u – svećenike!

Loading...

“Spreman sam za to, osjetio sam poziv Boga da budem svećenik”, rekao je Heurelho Gomes.

Danas je Gomes pričuvni vratar Watforda i kaže kako se podosta promijenio posljednjih godina.

“Promijenio sam se posljednjih nekoliko godina. Vjera unutar mene rasla je sve više i više. To može biti prilika za mene da je prenesem na druge ljude koji je trebaju”, rekao je Gomes, čije riječi prenosi The Sun.

“U vjeri Bog počinje pričati s tobom, i kako se bližiš vremenu kada bi se trebao zarediti, sve više čuješ njegovu poruku ‘Želim da me služiš na ovaj način’. U posljednje dvije godine ta poruka bila je jaka unutar mene pa bi se to moglo dogoditi. Iako se već dugo planiram umiroviti, još nisam odlučio. To kažem jer se može dogoditi na kraju ove sezone, no želim završiti sezonu i popričati s obitelji. Imam i planove vezane za nogomet”, pojasnio je Gomes.

Ipak, neće se odmaknuti od nogometa, bacit će se u agentske vode.

“Mislim da ću biti dobar u pomaganju igračima, igrao sam u Njemačkoj, Nizozemskoj, a i ovdje sam već dugo, pa znam klubove koji trebaju određenim igračima. Kad sam pričao s mladim igračima u Brazilu njihovi roditelji došli bi mi i zamolili me za pomoć. Rekli bi mi da sam ja prava osoba”, veli Brazilac.