ZLOGLASNI CHARLES MANSON HITNO HOSPITALIZIRAN: Masovni ubojica na samrti?

Vimeo

Zbog privatnosti nije otkriveno od čega boluje Manson.

Jedan od najpoznatijih masovnih ubojica 82-godišnji Charles Manson premješten je iz zatvora, gdje služi doživotnu kaznu, u bolnicu u Bakersfieldu u Kaliforniji. Reuters navodi kako je ozbiljno bolestan. Zbog privatnosti nije otkriveno od čega boluje Manson.

“Iz sigurnosnih razloga ne otkrivamo podatke o našim zatvorenicima”, izjavio je Terry Thornton, glasnogovornik zatvora, koji je odbacio glasine da je Manson umro.

Podsjetimo, Manson je zbog višestrukih ubojstava iz 1969. godine osuđen na devet doživotnih kazni zatvora. Tada je njegov kult ‘Mansonova obitelj’ ubio sedmero ljudi među kojima je bila i trudna supruga režisera Romana Polanskog, glumica Sharon Tate.  Presudili su joj sa 16 uboda nožem.

Manson je bio uvjeren kako će ta ubojstva potaknuti rasni rat od kojeg će jedino biti pošteđeni članovi njegova kulta. Iako je osuđen na smrtnu kaznu, ona je kasnije preinačena u doživotnu kaznu zatvora jer je prvotna bila neustavna u Kaliforniji. Najprije je Manson kaznu služio u zatvoru San Quentin da bi potom bio prebačen u Corcoran. S vremenom mu je kazna preinačena u doživotnu robiju. Iako je mogao biti uvjetno otpušten, Manson je tu mogućnost odbio dvanaest puta. Ako poživi, sljedeće ročište o uvjetnom otpustu zakazano mu je 2027. godine.

Više puta je u zatvoru Manson, koji se pretvara kao sami đavao, stotinjak puta prekršio pravila. Kod njega su većinom zatvorski čuvari pronalazili mobitele i oružje.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI