Živi zid u Lici: “Neki birači su slijepi, neki ne znaju čitati… “

Facebook

"Promatrajući izbore, obilazili smo velik broj privatnih kuća i domova za starije i nemoćne. Birači, velik dio njih, nije u stanju čitati, pa traže od članova biračkog odbora da im pročitaju imena sa izbornih lista. Neki su slijepi, neki polusvjesni, većina jedva pokretni, nemoćni...", navode

Na nedjeljnim prijevremenim izborima za Skupštinu Ličko-senjske županije pobijedila je HDZ-ova koalicija. Živi zid je jedan od većih gubitnika na ovim izborima.

U posljednje vrijeme po nacionalnim anketama Živi zid se znao pojavljivati kao druga politička opcija. No, u Lici su osvojili 661 glas.

Ovako loš rezultat objasnili su putem Facebooka.

“Izbori u Lici donijeli su jednu veliku školu.

Promatrajući izbore, obilazili smo velik broj privatnih kuća i domova za starije i nemoćne. Birači, velik dio njih, nije u stanju čitati, pa traže od članova biračkog odbora da im pročitaju imena sa izbornih lista. Neki su slijepi, neki polusvjesni, većina jedva pokretni, nemoćni…



Za njih osim HDZ-a i Dade nitko i ne postoji. Neki se čude kako to da Dado i HDZ ne idu skupa, prvi put čuju da su se razišli. Za nove stranke nikad nisu čuli.
Nažalost, dok se ne dogodi smjena generacije, možemo samo gledati kako država propada i nadati se da će do tada ostati nešto za spasiti”, napisali su iz Živog zida.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI