Želite posao s plaćom od 20 tisuća kuna u hrvatskoj tvrtki? Evo kako do njega!

wikipedia

Uskoro se raspisuju natječaji za ovo atraktivno radno mjesto

Hrvatska turistička zajednica uskoro raspisuje natječaj za direktore predstavništava diljem Europe, ali i u Kini te će se u skladu s time tražiti direktori za predstavništva u Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Slovačkoj, Švedskoj i Kini.

Mandati naime, prema pisanju medija istječu: Metki Bradetić u Sloveniji, Ranku Vlatkoviću u Austriji, Paulu Šikiću u Švedskoj i ostalim skandinavskim zemljama, Nori Henterovoj u Slovačkoj, Marinu Skenderoviću u Mađarskoj i Jeleni Bilić u Češkoj.

Za ta atraktivna radna mjesta u inozemstvu s participacijom u plaćanju stanovanja te plaćom od oko tri tisuće eura mjesečno ovisno o državi prošli puta stiglo je po dvadesetak molbi za svako od 11 oglašenih mjesta. Natječaj obuhvaća rukovodeće pozicije u Austriji, Češkoj, Sloveniji, Slovačkoj, Mađarskoj te Kini sa sjedištem u Šangaju gdje će biti otvoren ured HTZ-a u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom. Natječaj će obuhvaćati rukovodeća radna mjesta u Austriji, Češkoj, Sloveniji, Švedskoj, Mađarskoj i Slovačkoj, ali i na tržištu Kine sa sjedištem u Šangaju gdje će biti otvoren ured HTZ-a u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Natječaji za navedena tržišta bit će raspisani u roku od 30 dana od dana.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI