Zdravko Ronko napustio SDP te najavio da bi mogao podržati Plenkovića!

Foto: pozeska-kronika.hr

Uz Ronka ispisnice zatražilo još 10-ak članova požeškog SDP-a

SDP je kako stvari stoje ostao bez još jednog saborskog zastupnika i sada ih ima 34, piše Večernji list. Naime, brisanje iz članstva zatražio je dugogodišnji SDP-ovac i zastupnik Zdravko Ronko uz još 10-ak članova požeškog SDP-a.

Ja to nisam mogao više podnijeti, Bernardić uništava stranku, gura određene interese koji kod mene ne prolaze. Želi svesti stranku na 20 zastupnika i ući u koaliciju s HDZ-om. Razara stranku i svi vide što od SDP-a ostaje”, kazao je Ronko.

Dodao je kako će sve poduzeti da makne Davora Bernardića iz stranke i da osujeti njegove zločinačke planove a jedan od njih je upravo velika koalicija.

Nemam ja ljubavi prema vladajućima. HDZ su moji protivnici, takmaci, bili i bit će. Ali, kako Bernardić ne bi uništio stranku možda bih čak bio spreman i podržati Plenkovića da ne dođe do izbora da se osujeti Bernardićev plan”, izjavio je Ronko.

Bernardiću je poručio da ode u školu, da đacima predaje fiziku i da barem jedan dan u životu osjeti kako stvarni ljudi žive a ne da cijeli život bude na stranačkim jaslama, rekao je Ronko koji je u SDP-u proveo četvrtinu stoljeća i praktički stvorio stranku u Požegi i Požeško-slavonskoj županiji.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI