ZAPALJEN AUTOMOBIL DINAMOVOG DIREKTORA Susjedi na Vrbanima kažu da se čula jaka eksplozija!

screenshot

Automobil Dinamovog direktora u cijelosti je uništen, a vatrena stihija se brzo proširila i na susjedno parkirani Citroen C4

Rano jutros oko 5,30 sati, ispred kućnog broja 9. Rujanske ulice na zagrebačkim Vrbanima pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima došlo je do požara osobnog automobila Golf IV sisačkih oznaka u vlasništvu Krešimira Antolića, člana Uprave i direktora za sigurnost GNK Dinamo.

Automobil Dinamovog direktora u cijelosti je uništen, a vatrena stihija se brzo proširila i na susjedno parkirani Citroen C4 zagrebačkih oznaka. Na Citroenu je prednji dio oštećen.

Susjedni su zgroženi buktinjom.

“Strašno je puklo dva puta. Trgnula sam se iz sna. Vatrogasci i policija su vrlo brzo došli. Spasili su da vatra ne ošteti više automobila. Parkiralište je bilo puno vozila parkiranih nedaleko od zgrade, pa je izbjegnuta tragedija. Antolići su divna obitelj. Jutros sam vidjela Krešu kako nosi papire policiji. Da, djelovao je zabrinuto. Mislim da je taj auto dao svom mlađem bratu na korištenje”, izjavila je za Jutarnji list jedna od susjeda.

Policija trenutno provodi očevid, a obitelj nije primala nikakve prijetnje. No, s obzirom na to da je prije nekoliko mjeseci aktualni trener Dinama Mario Cvitanović pretučen, policija je posebno oprezna.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI