VUČIĆ: ‘Spreman sam saslušati nezadovoljne građane, evo prihvaćam i izbore’

screenshot

Kazao je da može podleći pritisku naroda, ali ne i političara, koje je nazvao lažovima

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je da je spreman saslušti nezadovoljne građane koji prosvjeduju na ulici i podleći njihovim pritiscima, ali da neće podleći pritiscima “lažova” iz opozicije.

Za Pink televiziju rekao je da je spreman saslušati građane i promijeniti ono što ne valja, kao i da može, ako građani misle da to nije moguće, izaći na izbore.

“Spreman sam saslušati ljude da mi kažu što je loše i to izmijeniti i popraviti, ili ako smatraju da je to nemoguće i imaju većinu, spreman sam izaći na izbore u svakom trenutku. Evo ja prihvaćam – evo vam izbori”, rekao je Aleksandar Vučić.

Kazao je da može podleći pritisku naroda, ali ne i političara, koje je nazvao lažovima i onima koji “glume ucviljene mlade koje su protiv nasilja”. Opoziciji je poručio da mogu “samo sanjati” da će on podleći njihovim pritiscima.

Dodao je da ne prebrojava prosvjednike. Mogao bi, izjavio je, točno reći koliko ih je bilo, ali neće jer želi pokazati poštovanje prema građanima, prenosi srpska agencija BETA.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI