Vrdoljak: Potpora Milanoviću je moj osobni stav

Wikimedia Commons

Za Vrdoljaka alternativa u Hrvatskoj nisu Ivan Pernar, Nikola Grmoja i Davor Bernardić...

Predsjednik Hrvatske narodne stranke (HNS) Ivan Vrdoljak ponovio je novinarima u subotu u Osijeku kako je njegova potpora Zoranu Milanoviću za predsjedničku kandidaturu njegov osobni stav jer je s Milanovićem „surađivao i zna njegove i pozitivne i negativne karakteristike”, a misli da alternativa za Hrvatsku nisu Ivan Pernar, Nikola Grmoja i Davor Bernardić .

„Neosporno je da bih volio vidjeti da politiku u Hrvatskoj vode, ma koliko se mi s njima slagali ili ne slagali u pojedinim trenucima, Andrej Plenković i Zoran Milanović. Jer što je alternativa, Ivan Pernar, Nikola Grmoja i Davor Bernardić? Mislim da to nije alternativa za Hrvatsku”, rekao je Vrdoljak prije početka izvještajne skupštine osječke Podružnice HNS-a..

Istaknuo je kako nije dobro da u stranci imaju jednoumlje.

“U HNS-u imamo neobičnu pojavu da kad predsjednik kaže osobni stav, nerijetko se dogodi da Predsjedništvo, članstvo i Središnji odbor drugačije misle. Smatram da je dobro da svatko ima svoj stav i ne mora se završiti onako kako ja mislim da je najbolje. Ne bi bilo dobro da imamo jednoumlje u stranci”, istaknuo je Vrdoljak.

Najavio je da će stranka nakon izbora za EU parlament odlučiti kome će dati potporu na predsjedničkim izborima.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI