Vladimir Šeks smatra kako je u subotu Penava napravio jedan gaf

YouTube

Na prosvjedu u Vukovaru, dio mnoštva je počeo zviždati na spominjanje imena Vladimira Šeksa, a mogao se čuti i povik: Udbaš. Šeks je prokomentirao događanja u Vukovaru.

“Dakle Penava je htio izvadcima iz moje knjige pokazati kako sam se tada, 1991. godine, protivio tome da se puštaju ratni zločinci, već sam htio da se procesuiraju”, rekao je Šeks u izjavi za Tportal.

Potom je rekao da se gradonačelniku Penavi dogodio jedan gaf.

“Prvo je pročitao moje ime, a onda je jasno da je jedna skupina, koja nije uperena protiv moga imena, nego zato što sam ja istaknuti HDZ-ovac, orkestrirano počela zviždati i fućkati. Nakon toga je Penava pročitao izvatke i onda je nastala tišina, shvatili su o čemu se radi. To je cijela priča.”

Neki pak smatraju da je Penava izabrao čitanje Šeksove knjige kako bi indirektno prozvao premijera Plenkovića jer je općepoznato da su njih dvojica jako bliski.



“Na tom prosvjedu u Vukovaru bilo je najmanje Vukovaraca. Možda je 10 posto bilo Vukovaraca. Ovi koji su fućkali i zviždali imali su druge namjere – politički naškoditi premijeru Vlade Andreju Plenkoviću”, zaključuje Šeks.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI