(VIDEO) Vedrana Rudan zaprepastila Srbiju: ‘Shvatila je ono što je i vaša supruga shvatila. Srećom, ima ljubavnika, to joj malo pomaže’

screenshot

Voditelj se pokušao izvući zatraživši pomoć od kolegice Jovane

Hrvatska često kontroverzna spisateljica Vedrana Rudan u petak je gostovala u jutarnjem programu srpske televizije PRVA TV. U studiju ju je dočekao voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović, a s Rudan su, između ostaloga, razgovarali i o njezinoj hit knjizi “Kosturi okruga Madison”.

Ali razgovor vođen uživo u nekim trenucima postalo je prilično neugodno, osobito za Srđana. Naime, nakon što je ukratko prepričao sadržaj Vedranina romana, u kojemu žena samo pet dana poslije vjenčanja shvati da je pogriješila, Rudan se nadovezala:

Shvatila je ono što je i vaša supruga shvatila!”,  izjavila je spisateljica smijući se i zbunila voditelja koji ju je pitao što je točno time htjela reći.

Pa shvatila je da je pogriješila. Da je loše izabrala i sad se jadnica batrga… Srećom, ima ljubavnika, to joj malo pomaže, ali jadna žena… Mislim, svaka žena koja se uda… Medeni mesec je prije vjenčanja, tek poslije počinje tragedija”, objasnila je Rudan.



Voditelj se pokušao izvući zatraživši pomoć od kolegice Jovane, ali ona mu je odgovorila “kako se ne bi htjela miješati, nego samo slušati”.

https://www.youtube.com/watch?v=eF0FDh-ocPw

Facebook Comments

Loading...
DIJELI