(VIDEO) PODSJEĆA LI NOVI VUČIĆEV GOVOR NA ONAJ U GLINI? ‘Naoružavamo se, nikad više Bljeska i Oluje!’

screenshoot

Vučić je rekao da će Srbija dobiti novo naoružanje kako ih nitko više ne bi bombardirao i ponizio. Dodao je i da će najbolje brinuti o interesima Srba u Republici Srpskoj, kao da više nikada nitko neće izvoditi "Bljesak" i "Oluju".

“Moj zadatak je, ako mi date povjerenje, da nitko ne zaustavi mir i stabilnost u Srbiji… Izađite na izbore 2. travnja da im ne dozvolimo da nas vrate u prošlost. Da sačuvamo Srbiju. Živio Kruševac! Živjela Srbija! Do pobjede – poručio je Vučić na predizbornom mitingu u Kruševcu.

Iako se u svom govoru pred mnoštvom ljudi fokusirao na ekonomsku stabilnost i socijalnu politiku, nije odolio masama podilaziti velikosrpskom retorikom. Vučić je rekao da će Srbija dobiti novo naoružanje kako ih nitko više ne bi bombardirao i ponizio. Dodao je i da će najbolje brinuti o interesima Srba u Republici Srpskoj, kao da više nikada nitko neće izvoditi “Bljesak” i “Oluju”.

Upravo taj dio neodoljivo podsjeća na Vučićevo ulijevanje sigurnosti Srbima u Hrvatskoj čijim je velikosrpskim obećanjima doprinio stvaranju ratnog kaosa 90-tih.

Podsjetimo se govora u Glini:



Facebook Comments

Loading...
DIJELI