VIDEO: MASAKR U LAS VEGASU: 20 ubijenih i stotinjak ranjenih

screenshot

Policija traga za još jednom osobom koja je navodno bila s napadačem, a traže dva automobila, Chrysler Pacifica i Hyundai Tucson

U pucnjavi na festivalu country glazbe u samom središtu Las Vegasa, prema zadnjim informacijama ubijeno je najmanje 20 osoba dok je njih stotinjak ranjeno.

Masakr je izveo jedan napadač koji je, kako je izvjestila policija, ubijen. Riječ je o lokalnom stanovniku.

Istraga je još u tijeku te su građane i turiste upozorili da se ne približavaju mjestu događaja. Policija traga za još jednom osobom koja je navodno bila s napadačem, a traže dva automobila, Chrysler Pacifica i Hyundai Tucson. Festival se održava u popularnoj ulici “The Strip”, a pucnjava se dogodila ispred hotela Mandalay Bay. Napadač je pucao s balkona sobe na 32. katu hotela, gdje je pronađen mrtav. U trenutku pucnjave na festivalu je bilo 30.000 ljudi.

U trenutku pucnjave na pozornici je bio pjevač Jason Aldean koji je imao koncert u sklopu festivala Route 91 Harvest Festival. Profesionalni pokeraš Dan Bilzerian objavio je na Twitteru video kako bježi s mjesta pucnjave. – Djevojka kraj mene je pogođena u glavu, ovo nije normalno – rekao je on. Drugi očevidci tvrde kako su se čule stotine pucnjeva, kao da je pucano iz automatske puške i to ne jedne nego više njih, prenosi Večernji list.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI