(VIDEO) Markovina u degutantnom intervjuu: Ne mogu podnijeti da vidim zamotanu muslimansku djevojku, kao ni to da svi idu na misu – gadi mi se…’

Screenshot Youtube

Čovjek koji 'će se boriti za toleranciju' pokazao koliko je tolerantan

Već smo objavili dvije nevjerojatne snimke intervjua predsjednika nove stranke Nova ljevica Dragana Markovine koji je dao 2012. godine u kojima pljuje sve hrvatsko, veliča Jugoslaviju, pa potom dere po Dalmatincima i Hercegovcima. Sada je izašao i treći dio u kojem ovaj Jugoslaven  iznosi svoje mrziteljske stavove o vjernicima, muslimanima i kršćanima.

Zanimljivo je i to što stranka Nova ljevica, čiji je šef upravo Dragan Markovina, u svojim temeljnim načelima ima stavku koja kaže da se Nova ljevica zalaže za “suprotstavljanje sve prisutnijem širenju netrpeljivosti prema drugima i drugotnima i toleriranju govora mržnje”, a u svim ovim intervjuima možemo vidjeti svu tu “toleranciju”.

U razgovoru o svom rodnom Mostaru o tamošnjim muslimanima, Dragan Markovina izričito je rekao da mu se gadi njihov “islamski tradicionalizam” i ono “u što su se oni pretvorili”.

“Ja ne mogu podnijeti da vidim 2012. godine u mom rodnom gradu nekoga tko je zamotan – djevojku. Možda sam zadrt i netolerantan, kao što ne mogu podnijeti da svi idu na misu. Ide mi na ku*ac! Stvarno ne mogu to gledati!”, izjavio je Dragan Markovina.

https://www.youtube.com/watch?v=T1xmMWdVUAk



Facebook Comments

Loading...
DIJELI