(VIDEO) Bivši KGB-ovac šokirao: ‘Istraživali smo izvanzemaljce iz drevnog Egipta!’

screenshot

Dok je bio znanstveni savjetnik za napredne pogonske sustave KGB-a, dr. Viktor Ivanovič tvrdio je da je dobio pristup dosjeima o jednoj od njihovih tajnih misija pod nazivom “Projekt Izida”.

Prema njegovim riječima, dokumenti otkrivaju da sovjetska vlada nije samo istraživala jesu li drevni Egipćani poznavali izvanzemaljski život nego i jesu li izvanzemaljci živjeli među njima.

Tim arheologa okupila je sovjetska akademija znanosti. Doktor Ivanovič u Amazonovu filmu “Tajne datoteke KGB-a” tvrdi da je Egipat bio savršen izbor za izvanzemaljsku vrstu.

Cilj jedne od konkretnih misija bio je pronaći bilo koje znanje koje je ostavila izvanzemaljska civilizacija. Ima smisla, Egipat je očigledan izbor za izvanzemaljce ako su morali uspostaviti ispostavu za planetarne ekspedicije. Ako se osvrnete na neku drugu drevnu civilizaciju, ono što ćete naći je postupno povijesni razvoj. Ništa od toga nije slučaj s Egiptom. Čak 2.500 godina prije Krista, iz pustinje izlazi “bum”: potpuno formirano društvo. Možda je Egipat utemeljen na naslijeđu mudrosti iz izvanzemaljske rase”, rekao je Ivanovič.

https://www.youtube.com/watch?v=cct6J3LsQLo



https://www.youtube.com/watch?v=ehJrVDTSKx4

Facebook Comments

Loading...
DIJELI