‘Veseli’ Juncker zamalo zapalio predsjednika Ruande i njegovu suprugu

screenshot

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker prošle je nedjelje, tijekom obilježavanja genocida u kojem je ubijeno 800.000 ljudi, zamalo zapalio prvu damu Ruande Jeannette Kagame i njezina supruga, predsjednika Ruande, Paula Kagamea.

Daily Mail prenosi kako su Juncker i ostali dobili baklje kojima su simbolično upalili plamen. Međutim, Juncker se nakon toga okrenuo kako bi baklju predao pomoćnici, no pritom je skoro opekao po licu predsjednika i njegovu suprugu.

Niz incidenata

Juncker ne prestaje šokirati javnost. Naime, prošle godine u srpnju pojavila se snimka, snimljena prije radne večere na kojoj su okupili čelnici NATO-a na summitu, na kojoj se vidi kako tetura i jedva održava ravnotežu, pa su mu nazočni čelnici pomogli da ne padne. Tvrdio je da nije bio pijan već da je razlog bio – išijas.

U listopadu je prošle godine oponašao britansku premijeru Theresu May i plesao je na pozornici, a May se na njega naljutila nakon što ju je u prosincu navodno nazvao “nebuloznom”. Osim toga, zabilježeno je  kako je Juncker bacao papire na pod, gladio jednu ženu po kosi, mahao, posrtao, ljubio i grlio.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI