Velika policijska akcija: Sve zbog droga, paljenja auta, planiranog napada na čelnika Dinama?!

mup

Diljem Lijepe naše od jutra traje opsežna policijska akcija u kojoj je uhićeno desetak osoba iz kriminalnog miljea.

Više osoba uhićeno je u Zagrebu i na Rabu koje se sumnjiči za palež automobila, premlaćivanje i preprodaju droge.

Osim u Hrvatskoj pretresi i uhićenja provode se i u Bosni i Hercegovini. Navodno se radi o koordiniranoj akciji MUP-a i SIPA-e.

Naime, stanovnici zagrebačkog Prečkog u jutarnjim satima svjedočili su filmskom privođenju muškarca, kojeg su specijalci s fantomkama nasred ceste izvukli iz automobila.

Neslužbeno se doznaje kako među uhićenima  su Đorđe Vuletić i Tomislav Sabljo koje se otprije povezuje sa zagrebačkim podzemljem. Za sad je malo informacija, no postoje naznake da je sve povezano s NK Dinamom.



Dio uhićenih povezuje se s krijumčarenjem droge i paljenjem više automobila, uključujući vozilo Krešimira Antolića iz Dinama, a navodno je planiran i napad na predsjednika uprave Dinama Igora Kodžomana.

Odvjetnik Ljubo Pavasović Visković rekao je da sve što je povezano s GNK Dinamo je vrlo vrlo tanko s dokazima i da sumnja da će doći do nekog pravosudnog epiloga koji bi zadovoljavao nekog tko je pokrenuo ovaj postupak.

Policijska akcija protegla se izvan granica Hrvatske.Na području Ljubuškog u BiH uhićeni su dvije osobe. Lokalni mediji prenose da je policija pretražila najmanje četiri objekta u samom Ljubuškom. Tužiteljstvo BIH poslalo je naloge za provođenje policijskih racija, a na meti su im osobe povezane s krijumčarenjem droge.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI