Vatra zahvatila auto Žarka Puhovskog: ‘Zgrožen sam činom. To je očito sada neka nova moda u gradu’

0
356
Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Požar, koji je buknuo oko 4,50 sati u Miramarskoj ulici, ugasili su vatrogasci, nitko nije ozlijeđen, a očevid će biti obavljen tijekom današnjeg dana

Dva automobila oštećena su u utorak u ranim jutarnjim satima u zagrebačkom Trnju u požaru koji se proširio s PVC kontejnera gdje je izbio iz još nepoznatog razloga, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Požar, koji je buknuo oko 4,50 sati u Miramarskoj ulici, ugasili su vatrogasci, nitko nije ozlijeđen, a očevid će biti obavljen tijekom današnjeg dana.

Loading...

Od požara kontejnera oštećen je zadnji dio osobnog automobila marke Mazda CX 3 zagrebačkih oznaka, u vlasništvu 72-godišnjaka, i prednji dio osobnog automobila marke Alfa Romeo, slatinskih registracijskih oznaka u vlasništvi 30-godišnjaka, kažu u policiji.

Žarko Puhovski: Moj auto manje je oštećen, drugi je potpuno uništen 

Zgrožen sam činom. To je očito sada neka nova moda u gradu. Kontejneri se pale i onda popratno gore auti. Moj auto je bio drugi do kontejnera koji je skroz izgorio. Prvi auto je puno više oštećen od moga, no šteta je pričinjena. Kad se to događalo jutros, nisam odmah čuo pucketanje vatre već sam uočio kroz prozor svjetla rotirki vatrogasnih vozila pa sam provirio i potom se spustio dolje na parkiralište. Ništa drugo ne znam. Ekipa za očevid je sad tu pa ćemo vidjeti što dalje. Inače na ulazima u zgradu je postavljen videonadzor no isti nije najvjerojatnije ništa snimio jer su kamere okrenute prema ulazu da se vidi tko nam ulazi u zgradu”, rekao je za Jutarnji list politički analitičar Žarko Puhovski.