U srcu Zagreba proslavljen Dan vojske Republike Srbije!

screenhot

U srcu Zagreba, nedaleko od središta grada, na 14.veljače održana je svečana proslava srpskog Dana Državnosti i Dana vojske Republike Srbije, a na tu temu na svojem se Facebook profilu osvrnuo aktivist Krešimir Miletić, čiju objavu u potpunosti prenosimo: 

U zagrebačkom Muzeju Mimara je na Valentinovo, nećete mi vjerovati, ali je istina – s početkom u 13,00 sati svečano obilježen Dan državnosti (Srbije) i Dan vojske Republike Srbije (!!!).

Eto, nakon ”talijanske Istre i Dalmacije”, došla je ćuška i s druge strane obraza.

Ovo je u cijelom svijetu jedini zabilježen slučaj da se u glavnom gradu države koju je jedna tuđa osvajačka vojska poharala, dvadeset godina nakon tog rata, tu vojsku slavi i odaje joj se počast uz sudjelovanje predstavnika svih organa državne vlasti.

Mi imamo vladu koja radi u interesu Republike Srbije, kojoj većinu u saboru drži predstavnik srpske manjine, koji naloge dobiva od deklariranog četnika iz Beograda. Logičan rezultat takve politike jest taj da su branitelji i građani koji žele organizirati referendum ”neiživljeni pederi i hulje” kojima je mjesto na ulici, a okupatorska vojska uvaženi gost u prestižnom muzeju.



Za usporedbu, samo si zamislite proslavu Dana neovisnosti Hrvatske i Dana oružanih snaga RH u Beogradu.

I sve to dok nam Kolinda, zajedno s dežurnim krivcima i tužiteljima Hrvata pojašnjava kak smo mi ipak ustaše i jako zločesti ak’ vičemo ‘Za dom spremni’ na stadionu.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI