U prometnoj nesreći u Istri poginuo djelatnik PNUSKOK-a

Janičić je upravljao automobilom VW Golf pulskih oznaka iz smjera Buzeta prema Motovunu te je iz nepoznatog razloga prešao na suprotnu kolničku traku

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na cesti kod Istarskih toplica u petak oko 1 sat poginuo je Mario Janičić (38) iz Novigrada, djelatnik pazinskog odjela PNUSKOK-a, piše Glas Istre

Prometna nesreća se dogodila kada je Janičić upravljao automobilom VW Golf pulskih oznaka iz smjera Buzeta prema Motovunu te je iz nepoznatog razloga prešao na suprotnu kolničku traku i sudario se sa vozilom koje mu je dolazilo u susret.

Naime, iz suprotnog smjera mu je došla Škoda Octavia zagrebačkih oznaka kojom je upravljao D. P. (39). U silovitom srazu Golf je djelomično završio van kolnika, a Škoda je ostala na svojoj traci. Policija je radi obavljanja očevida zatvorila cestu na potezu od Istarskih toplica te nekoliko kilometara su vozila preusmjeravana okolnim pravcima. Na očevidu je bio i državni odvjetnik Vlatko Ivandić iz ODO Pule, a na kraju je određeno vještačenje vozila i obdukcija tijela.

Janičić je javnosti najpoznatiji kao voditelj policijske akcije OSA kada je predstavio zapljenu od oko 8,5 kilograma heroina i 80 kilograma smjese za miješanje s heroinom u rujnu prošle godine u Pazinu. Akcijom je sa ceste maknuta veća količina droge, a iza rešetaka je završilo nekoliko osoba. Janičić je prije radio i u bujskoj policijskoj postaji.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI