Tromblon objavio plan akcije: Plenković ima rok do ponedjeljka…

screenshot

Pomaknuli smo rok do ponedjeljka ujutro zbog svih događaja

Petar Janjić – Tromblon koji je premijeru Andreju Plenkoviću dao 72 dana da riješi graničnu krizu sa Slovencima, pomakao je taj rok do ponedjeljka, a usput za N1 objasnio kako je zamislio svoju aktivnost koju će sprovesti ako se premijer ogluši:

Uplovljavanje brodova u Savudrijsku valu, do sredine. Mi bismo napravili fini koridor plovila s kojim bismo stavili do znanja da je to nepovrediva granica Republike Hrvatske i da mi kao građani imamo pravo organizirati prosvjedni skup, mi bismo to nazvali ‘regatom za Savurdiju’. Ovo nije poziv na nasilje, ovo je poziv na razum. Slovenska se policija danas služi nasiljem i terorizmom. Mi imamo pravo na samoobranu”, izjavio je.

Tromblon je dodao i kako premijeru daje još malo vremena, a tom se prilikom i obrušio na njega:

Pomaknuli smo rok do ponedjeljka ujutro zbog svih događaja. Dužan sam reći da hrvatski narod ne plaća Plenkovića da igra stolni tenis sa slovenskim premijerom nego da donosi konkretne odluke”, rekao je Janjić te dodao: “Imam puno prijatelja Slovenaca s kojima sam u kontaktu, njima isto ne odgovara ova opasna situacija. Mi smo sada donijeli odluku da stanemo malo na loptu jer moramo poštivati odluku hrvatskih ribara jer ti ljudi ipak žive od svog kruha. Naše je da dođemo tamo i upozorimo Vladu da ubrza proces u interesu ribara, ali i turizma”, kazao je.

Bi li odustali ako im ribari poruče da to ne rade?



“Apsolutno”, zaključuje Tromblon.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI