Thompsonov menadžment odgovorio Gabrijeli Žalac: ‘Vi niste srpska baba vračara nego hrvatska ministrica!’

wikipedia

Ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac rekla je prilikom gostovanja u emisiji Hrvatskog radija “A sada Vlada” da joj je najgore u toj priči to što se PREDVIĐA da će na najavljenom prosvjedu u Vukovaru pjevati Marko Perković Thompson i tako iskoristiti žrtvu Vukovara u to ime.

Kaže se to u objavi na službenoj Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona, a u objavi još kažu:

U zadnje vrijeme je ostalo popularno da hrvatski političari za svoje neuspjehe, pad popularnosti ili sakrivajući svoj kriminal (poput Jakovčića) pokušavaju skrenuti pozornost s problema optužujući Marka Perkovića Thompsona koji s njima ili njihovim djelima nema nikakve veze.

Ovom objavom želimo poručiti gospođi Žalac kako ona nije srpska baba vračara koja je nedavno PREDVIĐALA propast Hrvatske već ministrica u Hrvatskoj vladi i molimo je da se tako i ponaša. Iako ničim izazvana, optuživati hrvatske građane na ovaj način, ne bi se postidjeli ni radikalni istočni susjedi. Smatramo da je prije svog PREDVIĐANJA trebala imati minimum kulture i uputiti menadžmentu bar pitanje je li istina da Thompson nastupa na prosvjedu u Vukovaru.

Budući da se radi o Ministarstvu PREDVIĐANJA, odlučili smo joj pomoći.



Ne, Thompson ne nastupa na najavljenom prosvjedu u Vukovaru niti je njega u vezi toga itko kontaktirao kao niti njegov menadžment.”

Menadžment Marka Perkovića Thompsona

Facebook Comments

Loading...
DIJELI