Supruga HDZ-ovca koji ju je tukao sablaznila na sudu: Otkrila sve što je trpila

YouTube

Na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu počelo je suđenje požeško – slavonskom županu Alojzu Tomaševiću za obiteljsko nasilje. Na sudu je i njegova supruga Mara te svjedokinja Dragica Jurić.

Tomaševićeva sestra Kata nije došla svjedočiti zbog zdravstvenih razloga kao ni Marin brat Franjo Zadro jer navodno nije dobio poziv.

Tomaševićev odvjetnik Željko Damjanac tražio je isključenje javnosti iz cijele rasprave radi zaštite osobnog života optuženika i članova obitelji koji ce svjedočiti. Sudac Slaven Vidmar odbio je prijedlog, uz obrazloženje da ne nalazi razlog za isključenje javnosti za vrijeme cijele rasprave. Ako se tijekom rasprave utvrdi da pojedini dijelovi rasprave iznose činjenice iz osobnog života optuženika, žrtve ili svjedoka, koje bi bile razlog za isključenje javnosti, sud može odlučiti za taj dio javnost isključiti, piše Dnevnik.hr.

Supruga Mara izjavila je da će tražiti imovinsko-pravnu naknadu, te da ne odustaje od kaznenog postupka.

Sve se to događalo radi preljuba, tvrdi supruga jer je Tomašević imao ljubavnicu.



“Nije me šamarao po licu da se ne bi tragovi vidjeli. Poplavilo bi tek nakon dva dana”, kazala je Mara Tomašević.

Dodala je kako je na nju dizao i nož te prijetio da će je zaklati. Kazala je da i ona ima snimke.

“Ne morate trazit autentičnost poruka jer točne su. Sve o čemu sam šutjela sad sam mu mogla reć”, naglasila je.

Mara Tomašević kazala je i kako je njezin suprug dolazio u kuću u kojoj živi zadnjih nekoliko dana

“Vjerojatno je htio da sve povučem. Poslao mi je poruku da se pomirimo. Rekao mi je:  ‘Nemoj misliti da ja tebe nagovaram, dosao sam popiti pivo sa sinom’”, kazala je Mara Tomašević.

Vezano za preljub, ispričala je i kako ga je jedne noći sačekala ispred kuće od njegove ljubavnice.

“Prišla sam automobilu kojim su došli on i ljubavnica. Htjela sam ih snimiti mobitelom. Dotična me izgrebala dok mi je on držao ruke. Kad sam krenula reći njezinim roditeljima što se događa između njih dvoje, tada me pokušao pregaziti automobilom”, istaknula je.

Kazala je i kako su je mnogi nagovarali da ne prijavljuje supruga jer će mu uništiti karijeru.

“Našla sam kod njega poveću svotu deviza i kad sam ga pitala kome to nosi (a išao je u Zagreb) i čime se bavi, razbio mi je oko”, kazala je Mara Tomašević i dodala: “Ja sam se njega bojala cijeli život. Pa ima oružje u kući!”

Na pitanje odvjetnika obrane koliko ju je često suprug nazivao pogrdnim imenima, odgovorila je: “Kad god bih spomenula ljubavnicu. Nije bilo svaki dan. Nekad i dva puta mjesečno.”

Priznala je da je i ona njega znala vrijeđati, ali da je to bilo u afektu.

“Godinu dana sam ga upozoravala da se rastanemo kad on već ima drugu. On se nije htio rastati. Željela sam ti riješiti na miran način. Rekla sam mu: ako ne budemo to riješili, ja ću te politički uništiti”, rekla je.

Navela je i da je željela spasiti brak jer je “za nju brak svetinja”. Imaju troje djece i osmero unučadi. Rekla je i da nema povjerenja u institucije jer njezin suprug imapolitičku moć. “Vidim što se događa u državi. Korupcija, mito na sve strane”, ustvrdila je Mara Tomašević.

Na pitanje odvjetnika njezina supruga jesu li dijelili imovinu, odgovorila je: “Tražila sam da mi prepiše dio kuće jer sam se bojala, s obzirom da sam vidjela da sve ide krivim putem i da bih mogla ostati bez krova na glavom”.

Tomašević je ranije kazao kako se ne smatra krivim.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI