STRAVA U NJEMAČKOJ: Hrvat ubio sina (6) i dvoje ljudi, trenutno u bijegu

njemačka policija

Ubojica je pobjegao, a policija je objavila njegov opis i fotografiju

Njemačka policija traži Hrvata Dražena Dakića (40) koji je osumnjičen da je u četvrtak oko 21.30 sati u kući u Villingendorfu ubio muškarca (34), ženu (29) i dječaka (6). Potvrđeno je kako je ubojica ujedno i otac najmlađe žrtve, prenose 24sata.

Muškarac i dijete su bili mrtvi kada je došla hitna pomoć. Žena je umrla dok su joj liječnici pokušavali pomoći. Nažalost ozljede su bile preteške. Dijete koje je Dražen ubio bio je njegov sin. Majka ubijenog dječaka se uspjela spasiti. Pobjegla je iz kuće kad je Dakić počeo pucati.

Dražen je pobjegao, a policija je objavila njegov opis i fotografiju. Dražen ima tamnu, kratku kosu, smeđe oči, tanke usne. Visok je 1,77 metara i kad je pobjegao na sebi je imao crnu jaknu. Navodno je pobjegao u Seat Ibizi. U tijeku je velik akcija, a Dražena traži 50 policajaca. Traži ga i helikopter. Na autocesti se kontroliraju vozila.

Villingendorf je mjesto u kojem živi 3500 ljudi. Tijekom noći je bilo vrlo napeto. Policija se bojala da je Dakić u blizini pa su mještane upozorili da ne izlaze iz svojih domova. Policija se boji da je Dakić naoružan. Motiv ubojstva se još ne zna. Moguće je da su ubijeni muškarac i žena bili u posjetu.

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI