STANKOVIĆ MARKIĆKI I RASPUDIĆU: ‘Ako donesete dokaz, vodim vas na finu klopu’

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Prošli tjedan poznati voditelj HRT-a Aleksandar Stanković iznenadio je javnost sa svojim apelom o pitanju “mržnje u medijima” u kojem je pozvao državu da konačno regulira mržnju u medijima.

“A kada govorimo o medijima, ne samo Facebooku, država može i mora sankcionirati medije koji dozvoljavaju i potiču iživljavanje na drugima. Portali koji u komentarima prenose prijetnje trebaju biti sankcionirani. Kaže država da tu ne može ništa. To je laž. Naravno da može. Ne može jedino ako joj odgovara da se svi međusobno mrzimo da ne bi vidjeli lopovluk i korupciju”, dio je njegovog komentara te je završio emisiju s podignutim transparentom s natpisom “Zaustavite mržnju u medijima”.

U novoj emisiji osvrnuo se na svoje zagovornike te uputio zanimljiv poziv svojim kritičarima, među kojima su se istaknuli Željka Markić, Zlatko Hasanbegović i Nino Raspudić.

“Prošli tjedan sam emisiju završio s jednim apelom da se pokuša zaustaviti mržnja u medijima. Tjedan dana o tome je trajala rasprava i to je jako dobro. U raspravu su se uključili dobronamjerni i oni manje dobronamjerni. Uključili su se i misice i tuljani, ali i Željka Markić i Nino Raspudić”, ustvrdio je i dodao kako su se javili s tezom da je svoj apel dogovorio s Vladom u svojim insinuacijama.

Nadometnuo je HRT-ov voditelj kako je  Raspudić čak rekao da ga to podsjeća na Sjevernu Koreju.



A za kraj svojeg uvodnog dijela, uputio im je posebni poziv.

“Draga Željko i dragi Nino, ako iznesete i najmanji dokaz da sam bilo što dogovorio s Vladom, da sam imao ikakve informacije da se donosi Zakon o medijima koji će spriječiti mržnju, ja vas vodim na neku finu klopu. Znam da Raspudić voli roštilj pa možemo ići na roštilj. Željku Markić mogu voditi na punjene paprike ili sushi, što god. Vidimo se na večeri kad donesete dokaze”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI