SRPSKA PJEVAČICA ‘OPLELA’ PO NIKOLI TESLI: “On je bio čudak bez žene i imao je poremećaj”

povijest.hr

Poznata kao ona bez dlake na jeziku, poznata srpska pjevačica 'oplela je' po poznatom hrvatskom fizičaru

Srpska pjevačiva Jelena Karleuša bez dlake na jeziku iznijela je tezu u o tome zašto se čuveni hrvatski fizičar Nikola Tesla ne uklapa u tradicionalne vrijednosti. Povod za Jelenino izlaganje o Nikoli Tesli bila je  imitacija Nenada Pagonisa u srpskoj inačici showa „Tvoje lice zvuči poznato”. A ono što je očito naljutilo Karleušu jest činjenica kako je Pagonis odbio zapravo imitirati transrodnu pjevačicu Conchitu Wurst.

On se pojavio u zlatnoj haljini poput austrijske umjetnice, ali ju je na kraju pjesme strgao sa sebe, i ostao u majici s likom Nikole Tesle, koji je po njegovom mišljenju simbol tradicionalnih vrijednosti. Karleuši je njegova gesta bila suluda i odlučila je s javnosti podijeliti svoje mišljenje.

Da li je moguće da je Nikola Tesla trebalo da bude asocijacija na muškarčinu i na tradicionalne vrijednosti? Koliko ja znam i koliko smo učili u školi, on je bio čudak, bez žene! On nije bilo nikakav predstavnik tradicionalnih vrijednosti! Imao je i poremećaj, stalno je prao ruke, niko ga nije doticao, plašio se bakterija, nije komunicirao s ljudima!” obrazložila je pjevačica, koja je nahvalila Conchitu Wurst, piše Alo.rs.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI